top of page

OPENINGSTIJDEN

dinsdag - zaterdag:

12:00 - 14:00 uur

17:00-21:00

Wegens privé omstandigheden zijn wij tot nader order tijdelijk gesloten. Onze excuses voor dit ongemak.

Salmon Sashimi
Japanese Interior

WELKOM

Azuki (小豆 Japans voor rode bonen) is een culinaire plek in het Nassau-gebied. Onze plaats biedt een gezellige en ongedwongen sfeer met een klein aantal zitplaatsen. Voor afhalen kunt u uw bestelling telefonisch doorgeven.

Onze menukaart is geïnspireerd op de keuken van het Verre Oosten en Westen. Kwaliteit, versheid en creativiteit staan ​​hoog in het vaandel, daarom komen al onze producten en ingrediënten van onze betrouwbare leveranciers. Gezondheid en duurzaamheid staan ​​centraal in onze keuken. Al onze sauzen worden gemaakt volgens ons eigen recept, zodat we de standaard kunnen behouden die we nastreven. We besteden veel tijd aan het creëren van unieke smaken en platen voor onze gerechten.

ONS SAKE

Yoshimasa Ogawahara 1946-2017

Een legende, die in 1967 de traditionele sake nieuw leven inblies genaamd "Junmai". Zijn werk is meesterwerk. Als je van sake houdt, moet je ze proeven. Nama of Hiire is een wereld die zich opent en een glimp geeft van het prachtige pad dat sake zou kunnen nemen door te vertrouwen op zijn eigen kwaliteiten. Begrijp dat pasteurisatie er niet is om te behouden, maar om een dominante Namazake, vol ego, in staat om de tijd te doorstaan, om te vormen tot een nederige dienaar die zal versterken en zelfs nieuwe smaken zal creëren, waardoor de verwarmde sake "Ozanzake" al zijn mysterie krijgt, alles zijn poëzie. Onthult al zijn complexiteit door onze mond door onze zintuigen voor ons,Onze saké komt uit diverse kleine Ogawahara brouwerijen. Het is een eer om een klein selectie van zijn sakes bij ons in huis te hebben.

20221119_125342-sake.jpg

OVER ONS

Mijn culinaire reis begon in Tokyo met een intensieve cursus sushichef. In het afgelopen decennium heb ik mijn culinaire kennis en vaardigheden uitgebreid door bij verschillende Oosterse en Westerse restaurants te werken met enkele gerenommeerde chef-koks in Amsterdam. In die tijd heb ik geleerd dat gezond eten ook lekker kan zijn. Na al die jaren heb ik besloten om voor mezelf te beginnen in Den Haag. Ik geloof dat we onze gasten een aangenaam, heerlijk bezoek aan Azuki kunnen bieden.

Houd je van gezond en lekker eten in een gezellige omgeving? Dan ben je bij Azuki aan het juiste adres. Bezoek gerust onze website om een ​​indruk te krijgen of kom langs voor een culinaire beleving. Neem gerust contact met ons op als u specifieke wensen heeft

bottom of page